søndag den 14. maj 2017

Havrescones



Havrescones
(8-10 stk.)
175 g hvedemel
75 g havregryn
1 tsk bagepulver
1 knsp salt
50 g smør
50 g sukker
1 æg
1 dl kærnemælk eller mælk
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 220 grader.
Bland mel, havregryn, bagepulver og salt i en skål. Ælt smør og sukker i, til det bliver en grynet masse.
Pisk ægget let sammen med kærnemælk, tag lidt fra til pensling og rør resten i dejen.
Klap dejen ud i ca. 2 ½ cm’s tykkelse på et meldrysset bord.
Skær eller udstik dejen i 8-10 stykker og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Pensl brødene og bag dem midt i ovnen ca. 18 min. Lad dem afkøle på en rist.

Tip
Rør evt. rosiner/koriander eller hakkede nødder og/eller chokolade i dejen, inden den rulles ud.

Set i ugebladet Hjemmet