tirsdag den 6. juni 2017
Sommer træer - cake pops
Sommer træer - cake pops
ca. 24 stk.
Alle mål er ca-mål, prøv/smag dig frem
400 g chokoladekage
3 spsk. hindbærmarmelade
6 spsk. flormelis
3-4 spsk. Nutella, Nutellacreme eller flødeost
300 g chokolade
ca. 200-250 g krymmel efter eget valg
Pinde
Alle ingredienser kan ændres, alt efter hvad du har. Kagen kan f.eks. være en drømmekage og marmeladen kan være abrikos, blåbær, jordbær osv.
Kagen smuldres til brødkrummer og resten tilsættes. Prøv dig frem indtil du har en konsistens, der kan samles til faste kugler. Dejen skal ikke være for fugtig.
Tril til kugler eller en anden form og stil på køl. Smelt chokoladen og dyp ca. 1 cm af en pind i chokoladen. Stik pinden ca. 2/3 ind i en pop. Køl igen alle pops i ca. 15 min, så chokoladen kan "lime" sig godt fast til kagen.
Hæld chokoladen op i en kop eller glas, og dyp nu hele cakepop'en ned i chokoladen. Sørg for at banke pinden let mod kanten af glasset for at overskydende chokolade kan dryppe af.
Drys med din ønsket krymmel inden chokoladen størkner.
Opbevares på køl.