torsdag den 30. november 2017

Julekage med kirsebær



I dag blev der pyntet op til jul på kontoret og jeg overraskede kollegerne med en "lille" julekage.

Kagen indeholdt 3 bunde af Drømmekage tilsat appelsinskal og marcipan. Det nederste lag bestod af hvid chokoladecreme med små og store bomber af kirsebærgele. Det øverste lag var kirsebærmousse tilsat Toschi Amarena kirsebærsauce (rød krukke).



De 2 nederste bunde blev smurt med Nutella for at det hele ikke skulle smage af kirsebær. Det gav også et godt lille knæk i smagen.
Hele kagen blev "pakket ind" i en super lækker vanilje frosting (Vanilla whipped icing mix fra Wilton). Den har jeg brugt flere gange før og den smager skønt. Lidt a la flødebolleskum. Med den kunne jeg også få kagen til at se lidt sne-agtig ud.



Blomsterne og skiltet var formet i fondant og drysset med lidt glimmer. På siden af kagen sad et par kristtjørnblade også af fondant.



Kagen målte 20 cm og var 10 cm høj.

Opskrifter
Drømmekage (tilsæt skal fra 1 appelsin samt 100 g revet marcipan)
Hvid chokoladecreme eller denne
Kirsebærgele bomber
Kirsebærmousse



Et billede af kagen indeni (her er den dog blevet lidt blød):