Ud af min sidste opskrift kom 3 påskekranse. Her er lidt billeder af den sidste:
Det blev også den bedste fordi den fik en del frisk bærkompot dryppet ned mellem hindbærmoussen og Tobleroneganachen. Det gav den ekstra meget smag.
Opskrifter til 3 kranse
Hver krans er til ca. 4-5 personer
Mørdejsbunde (jeg rullede ud i 2 mm tykkelse og fik 3 kranse i str. 23 (med et 13 cm hul, det kunne nu godt have været lidt mindre)
Ganache (af 5 dl. piskefløde, 250 g chokolade, 2 stk. husblas)
Hindbærmousse (250 g frosne hindbær, 2 dl piske, 1 dl skyr, 1,5 stk. husblas)
Bærkompot: 1/2 blad husblas i koldt vand. Kog 1/2 pose blandet røde bær (frost) med lidt sukker. Hæld væden fra og blend bærrene. Tilsæt opblødt husblas (vrid vandet fra) og lad det køle helt af.