søndag den 20. maj 2018

Babyshower for en lille pigeI dag holdes babyshower for en veninde. Det fejres med disse chokoladecupcakes, som er pyntet med en lækker hindbærfrosting og fondant pynt. Indeni kagen gemmer der sig en lille overraskelse: Et frisk hindbær, der er fyldt med Lemon Curd.Opskrifter
Chokoladecupcakes
Frosting (se herunder)
Formene er fra House of Marie (kan købes her)Super skøn hindbærfrosting
(SMBC/svejtsisk marengssmørcreme)
4 middelstore æggehvider
250 gram melis
Et nip salt
250 gram blødgjort usaltet smør

1 tsk vaniljeekstrakt
4-5 spsk Cremet Hindbærmarmelade (uden kerner og hele bær)

Æggehvider, sukker og salt røres godt sammen i en skål, der står over vandbad i en gryde med simrende vand. Pisk/rør hele tiden under opvarmningen, så æggehviderne ikke koger.

Efter ca. 7 min, når blandingen er varm og alt sukker er opløst, tages skålen af varmen. Hæld sukkerlagen i din røremaskine og pisk marengsen op til fuld volumen. Bliv ved til blandingen er kold. Det tager ca. 20 minutter.

Skift piskeris ud med padlen. Tilsæt smør i små tern. Blandingen vil falde sammen og evt. se ud, som om den er skilt. Bliv ved med at piske, til smørret er helt indarbejdet i marengsen og har givet en jævn, let og blød struktur. Tilsæt vanilje og hindbærmarmelade (en spsk af gangen til du er tilfreds med smagen).

Denne smørcreme er stabil i 1-2 dage ved stuetemperatur (ikke mere end 15 grader). Ellers kan den fryses i op til to uger. Hvis du opbevarer cremen i køleskabet, skal den tages ud i god tid og røres igennem inden brug.