(ovenstående foto er tage af fødselaren)
Pink og lyserødt er temaet her og derfor blev det til disse banancupcakes med chokoladestykker i og Nutellacreme på toppen i lyserøde forme.
Pynten er macarons på pind lagt sammen med en mørk chokoladeganache og dekoreret med chokolade, bladguld og naturligvis lidt lyserødt krymmel.
Banancupcakes med chokolade
(Opskriften er set hos Annettes Kager, men er ændret i opskriften herunder)
12 stk.
120 g smør
70 g hvidt sukker
130 g rørsukker
2 æg
1 1/4 skyr (eller andet surmælksprodukt)
215 g mel
1 tsk bagepulver
2,5 modne bananer
75 g mini chokoladeknapper (eller hakket chokolade)
Rør blødt smør med de 2 slags sukker. Det skal røres i 6-8 minutter til det er lyst og fluffy. Tilsæt 1 æg af gangen. Rør dem ind i dejen. Tilsæt skyr og herefter sigtet mel og bagepulver.
Vend chokolade og moset banan i dejen og fordel i papirsforme i en metalholder. Der skal max fyldes dej i til lidt over halvvejs i papirsformen, da kagerne hæver en del.
Bages ved 175 grader i ca. 25-30 min, til overfladen er let gylden og en tandstikker kommer ren ud.
Fjern kagerne fra metalholderen med det samme og lad kagerne køle helt af på en bagerist.
Pynt med Nutellacreme og evt. macarons.