Mørk chokolade malet med pensel i gule og grønne farver inden den mørke chokolade kom i formen. Formen er fra Pavoni (nr. 42).
Ganache med lime og timian
100 g hvid chokolade
30 ml piskefløde
10 g glukosesirup
6 friske øko timian kviste
25 ml limesaft (1 lime)
Hak chokoladen helt fint.
Kog fløde, glukose og timian op. Si det over chokoladen og lad det stå et minuts tid. Rør i midten af skålen til ganachen samler sig. Rør til sidst limesaften i. Rør til en helt glat konstistens opnås. Lad det køle til det får en mere fast konsistens.
Limeganache
120 g hvid chokolade (Callebaut)
25 g piskefløde
20 g friskpresset limesaft
10 g glukose sirup
Smelt chokoladen i microovnen. Kog fløde og glukose op og hæld over chokoladen. Rør sammen og rør til sidst limesaft i. Køl af til stuetemperatur.