Mørk chokolade er støbt og fyldet er Pralin Feuilletine (en knasende nougatsmagende pralin) og banan, lavet på fondantpulver og bananessens.
Skallerne
300 g mørk chokolade (Callebaut)
Farvet kakaosmør
Puds formen godt med vat og farv hullerne. Støb tempereret chokolade.
Fyld
100 g fondantpulver
16 g vand
ca. 20-25 dråber bananessens (smag dig frem)
16 g vand
ca. 20-25 dråber bananessens (smag dig frem)
Lidt gul pulverfarve
Pralin Feuilletine (fra Callebaut)
Rør pulver og vand sammen og tilsæt bananessens og en anelse gul pulverfarve. Fordel først 1/3 pralin i formen. Herefter bananfyldet. Lad det sætte sig 1 times tid.
Luk chokoladerne med chokolade fra skallerne.
Formen er købt hos LivogSimone.dk