Skønne chokolader i mørk chokolade med fyld af marcipan og kirsebær. Formen er fra Mette Blomsterberg og chokoladen er fra Callebaut.
Skallerne
200 g mørk chokolade
20 g ren kakaosmør
Rød glimmer fra Odense Marcipan
Puds formen med vat. Pensl formen med rød glimmer. Drys overskydende ud af formen.
Temperer chokoladen med kakaosmør og støb skallerne. Stil til side.
Marcipan med kirsebær
100 g marcipan
50 g hakket kirsebær (Fabri Amarena kirsebærsauce, den blå krukke)
40 g kirsebærlage
Hak kirsebær og bland med marcipan og kirsebærlagen. Ælt det godt sammen. Tilsæt evt. mere saft indtil konsistensen er lettere flydende, men ikke for flydende. Fordel i chokoladeskallerne. Sørg for at der er mindst 4 mm til kanten, da fyldet ellers kan flyde ud. Luk skallerne med chokolade og pynt eventuelt med transfersheet.