mandag den 7. februar 2022

Chokolader til Valentines Day


Så er æskerne klar til Valentine




Kys - mørke chokoladekys med fyld af hindbærganache. Formen er først stænket med sølvfarvet kakaosmør. De færdige chokolader er drysset med sølv glimmer fra Odense Marcipan. 

Røde kys - formen er penslet med rød glimmer fra Odense Marcipan og støbt med mørk chokolade. Fyld er Oreotrøffel.

Guld kys - formen er penslet med guldfarvet glimmer fra Odense Marcipan. Fyld er Oreotrøffel.



Love
- mørk chokolade med fyld af en ganache lavet på Gold chokolade og med drys af sesamknas. Formen er først er stænket med rød og sølvfarvet kakaosmør. 


Love
 - lys chokolade med fyld af først pralin Feuilletine, lidt mørke chokoladedrops og afsluttet med gold ganache. Formen er først farvet med guld og lyserød farve.


Hjerter
- Gold chokolade med mørk chokoladeganache tilsat lidt Nutella og med drys af knasende mandelkrokant. Formen er først pyntet med bladguld. Bagsiden er dækket med transfer sheet.

Forme er fra Chocolate World og Fun Cakes.
Chokolade er fra Callebaut (mørk 2815, lys 823, Ruby, Gold)
Farver er fra Roxy and Rich.
Pralin Feuilletine (lækker knasende nougatsmagende) er fra Callebaut.
Mandelkrokant er færdigkøbt.

Opskrifter
Hindbærganache
Gold ganache med sesamknas
Oreotrøffel

Mørk chokoladeganache med Nutella
100 g mørk chokolade
25 g Nutalla
70 g piskefløde

Smelt let chokolade med Nutella. Varm fløden op til kogepunktet og hæld over chooladen. Lad det stå et øjeblik og rør så i midten af skålen til ganachen begynder at samle sig. Når alt er samlet og ganachen er afkølet til 30-32 grader kan den fyldes i chokoladeskallerne. Lad formen stå 1 time før skallerne lukkes.