Selve chokoladeformen er først penslet let med en smuk guld-grøn farve. Så stænket med sorte stænk og så igen penslet med grøn. Så blev der støbt en tynd mørk chokoladeskal og herefter en tynd hvid chokoladeskal. Som fyld er det en ganache på mørk chokolade tilsat nøddekrokant. På bagsiden et fint grønt mønster.
Mørk ganache
50 g mørk chokolade
50 g piskefløde
7 g glukosesirup
Smelt chokolade let i microovnen. Varm fløde og sirup op til kogepunktet og hæld over chokoladen. Lad det stå et øjeblik og før så i midten til ganachen begynder at samle sig. Rør herefter resten sammen, tilsæt eventuelt lidt nøddekrokant og lad det køle til 30 grader. Fyld skallerne 3/4 op. Vent 6 timer. Luk skallerne.
Chokolade fra Callebaut.
Formen er fra Chocolate World, nr. 1673
Farver fra Roxy and Rich (Green Gold Lustre og sort).