fredag den 3. marts 2023

Pebermynte i mørk chokolade


Fine små chokolade med sølvstænk og fyld af pebermynteganache og små chokoladedråber.
For at pynte formen blandes lidt vodka med sølvglimmer og hældes på en lille sprayflaske. Spray fra ca. 20 cm afstand og vent med at støbe chokoladeskaller til al alkohol er fordampet og kun glimmer er tilbage i formen.

Chokolade fra Callebaut, mørk 70 %.
Sølv fra Odense Marcipan
Form fra Pavoni, PC 46.

Pebermynteganache

50 g piskefløde
15 g glukosesirup
24 g smør
2 tsk pebermynteessens (smag dig frem)
125 g hvid chokolade
Små chokoladedråber

Varm fløde og glukosesirup op til kogepunktet og hæld over hakket hvid chokolade. Tilsæt pebermynteessens. Tilsæt smør i små tern. Køl til 30 C og hæld i form og drys med små chokoladedråber.