Chokolader i smukke gyldne efterårsfarver.
Lys chokolade med bronze blomster - chokoladekaramel
Mørk chokolade med striber - ganache og karamel
Hvid chokolade med blomster - lakrids og solbær
Mørk chokolade med gyldne fjer - Yankiebar ganache
Mørk chokolade med guld og præg - Crispy saltkaramel creme
Mørk chokolade med gyldne blomster - Hollybar ganache med fudge tern
Mørk chokolade med tekst - ganache med saltet peanuts
Mørk chokolade med snirkler - citronknas
Mørk chokolade med grene og blade - Biscoff creme og chokoladedråber
Et par opskrifter
Fyldte chokolader med solbær og lakrids
80 g hvid chokolade (f.eks. Callebaut)
30 ml piskefløde
30 g sød lakridssirup
50 g (frosne) solbær
Smelt chokoladen let.
Bring fløde, lakridssirup og solbær i kog i en lille gryde, si massen og hæld den udover chokoladen.
Vent et kort øjeblik, og rør så rundt i midten af skålen, indtil ganachen samler sig og bliver blank.
Stavblend den evt. Køl til 30 C før det fordeles i skallerne.
Peanut fyld
100 g chokolade (70 g gold/30 g lys)
25 g piskefløde
2 dråber vaniljeessens
50 g fint hakket salte peanuts
Smelt chokoladen over vandbad sammen med fløden. Rør det grundigt sammen til en blank ganache. Rør vanilje og peanuts i. Køl til 30 C før det fordeles i skallerne.