En lækker cookie med Biscoff creme og chokoladestykker. Småkagerne tilberedes med brunet smør, der giver dem en ekstra skøn smag.
Vær opmærksom på, at dejen skal have hviletid, ca. 1 timer i køleskab inden de kan bages.
16 cookies
100 g smør (brunes)
60 g Biscoff creme (smooth eller crunchy)
100 g rørsukker
1 stort æg, stuetempereret
1 tsk. vaniljepasta
100 g smør (brunes)
60 g Biscoff creme (smooth eller crunchy)
100 g rørsukker
1 stort æg, stuetempereret
1 tsk. vaniljepasta
150 g mel
0,5 tsk. natron
0,5 tsk. bagepulver
1/4 tsk. salt
120 g hakket chokolade
50 g Biscoff småkager, hakket
50 g Biscoff småkager, hakket
Evt. ekstra småkager til pynt
Brun smør: smelt smør og vent på, at det småbobler og der kommer små sorte korn på bunden af gryden. Dette kan tage lidt tid. Lad det køle en smule og hæld så den flydende del i en skål. Det skal give ca. 80 g. Hvis der er lidt under, kan der spædes til med vand. De sorte korn på bunden skal ikke bruges.
Tilsæt Biscoff cremen og pisk det sammen. Lad det køle lidt af.
Rør sukker i. Til æg og vanilje og rør igen.
Sigt mel, natron, bagepulver og salt i blandingen og vend sammen med en dejskraber. Stop når der stadig ses lidt mel. Vend så hakket chokolade og Biscoff småkager i.
Stil på køl 1 time, tildækket.
Tilsæt Biscoff cremen og pisk det sammen. Lad det køle lidt af.
Rør sukker i. Til æg og vanilje og rør igen.
Sigt mel, natron, bagepulver og salt i blandingen og vend sammen med en dejskraber. Stop når der stadig ses lidt mel. Vend så hakket chokolade og Biscoff småkager i.
Stil på køl 1 time, tildækket.
Del dejen i 16 cookies og form kugler. Fordel med god plads i mellem kuglerne på en bageplade. Giv et let tryk.
Drys evt. med lidt knust småkage og dutter af Biscoff creme.
Drys evt. med lidt knust småkage og dutter af Biscoff creme.
Bages midt i ovn ved 175C i ca. 12-14 minutter. Afkøl 5 minutter på bagepladen før de flyttes til en rist for at afkøle helt.
Opbevares i lufttæt kagedåse.