tirsdag den 9. december 2014
Poppede juletræer
Cakes pops som juletræer :)
Til ca. 25-30 stk i denne form:
750 g chokoladekage
4 spsk Nutella (eller smeltet chokolade)
1 gavmild tsk. appelsinpasta (eller revet appelsinskal)
6 spsk flormelis
Ca. 300 g chokolade (mørk eller lys)
Smuldr kagen til den bliver til små krummer. Rør de forskellige ingredienser i og tilpas konsistensen, så den kan samles uden at være for våd eller tør. Tilsæt evt. mere Nutella eller flormelis alt afhængig af konsistensen.
Disse pops er formet i en lille kegleform og sat i køleskab i 1 time.
Dyp en centimeter af en pind i lidt smeltet chokolade og stik ca. 3/4 ind i kagen. Igen køles kagerne, ca. 15 min. Smelt imens resten af chokoladen og dyp kagerne heri. Tap/bank overskydende chokolade af og mens chokoladen stadig er varm, drysses krymmel over.
Sæt kagerne på køl til chokoladen er helt afkølet.
Server for søde mennesker :)