søndag den 7. april 2019

Romkugler de luxe



Romkugler
48 stk
550 g chokoladekage (jeg brugte mudcake og brownie cupcakes)
150 g revet marcipan (fra Odense Marcipan)
200 g smeltet mørk chokolade (fra Callebaut)
2,5 spsk hindbærmarmelade uden kerner (Den Gamle Fabrik)
2 hættefuld romessens (fra Dr. Oetker)

Små chokoladeflager (fra Callebaut)
Rosa glimmer (fra Odense Marcipan)

Kør kage på en foodprocessor til små krummer. Riv marcipan, og smelt chokolad over vandbad. Bland i kagekrummerne sammen med marmelade og romessens. Bland alt, evt i en køkkenmaskine.
Vej små kugler af - f.eks. 20 g. Vend dem efter hånden som de er trillet i chokoladeflager, der er blandet med rosa glimmer.
Opbevar i køleskabet.



Opskriften er inspireret af Odense Marcipan.