Gule og grønne prikker med matchende sommerfugle på bunden. Chokoladen er fyldt med både Daim- og kokosganache, støbt i mælkechokolade.
Daimganache
150 g Daim chokolade
60 ml piskefløde
10 g glukosesirup
Hak chokoladen og smelt den i microovnen. Kog fløde og sirup op hæld over den smeltede chokolade. Rør i midten af cremen til den samler sig. Køl af til 30 C.
Kokosganache
150 g Toblerone Coconut
60 ml piskefløde
10 g glukosesirup
Hak chokoladen og smelt den i microovnen. Kog fløde og sirup op hæld over den smeltede chokolade. Rør i midten af cremen til den samler sig. Køl af til 30 C.
Fordel først ca. 5-6 g Daimganache i de støbte skaller. Dernæst fyldes sammen mængde Kokosganache i. Lad chokolden stå i 1 times tid. Luk skallerne.