fredag den 17. september 2021

Daim-chokolader


I Goccia-P formen fra Silikomart er her støbt en chokolade med fyld af  Daim- og mælkechokoladeganache. Formen er inden brug stænket med rød og sølv kakaosmør. 

Skallerne
250 g mørk chokolade (fra Callebaut)
10 g kakaosmør (til at fortynde chokoladen med)
Farvet kakaosmør til pynt af formen
Transfer sheet til bagsiden af chokoladerne

Farv eventuelt formen inden chokoladen temperes sammen med de 10 g kakaosmør og skallerne støbes. 

Ganache
50 g Daim
60 g mælkechokolade (fra Callebaut)
10 g glukosesirup
40 ml piskefløde

Hak chokoladen og smelt den i microovnen, og varm fløde og sirup til kogepunktet. Hæld halvdelen over chokoladen og rør i midten til ganachen samler sig. Tilsæt resten af fløde og rør til alt er samlet.
Stil til afkøling til temperaturen er ca. 28-30 grader. Fyld skallerne 3/4 op og lad ganachen sætte sig.
Luk til slut skallerne med chokoladen, der blev til overs fra skallerne.