onsdag den 20. oktober 2021

Blomster chokolader med banansmag


Formen er pyntet med pangfarver (neon-farvet kakaosmør) samt lidt guldfarvet kakaosmør. Herefter er formens huller penslet med guldglimmer.
Mørk chokolade er støbt og fyldet er Pralin Feuilletine (en knasende nougatsmagende pralin) og banan, lavet på fondantpulver og bananessens.

Skallerne
300 g mørk chokolade (Callebaut)
Farvet kakaosmør

Puds formen godt med vat og farv hullerne. Støb tempereret chokolade.

Fyld
100 g fondantpulver
16 g vand
ca. 20-25 dråber bananessens (smag dig frem)
Lidt gul pulverfarve
Pralin Feuilletine (fra Callebaut)

Rør pulver og vand sammen og tilsæt bananessens og en anelse gul pulverfarve. Fordel først 1/3 pralin i formen. Herefter bananfyldet. Lad det sætte sig 1 times tid.
Luk chokoladerne med chokolade fra skallerne.

Formen er købt hos LivogSimone.dk