Peanut Butter cookies
ca 18 cookies
150 g hvedemel
1/4 bagepulver
1/4 natron
1 nip salt
110 g stuetempereret smør
110 g sukker
100 g farin eller rørsukker
115 g Peanut Butter, crunchy eller smooth
1 stort æg
1 tsk vaniljeessens
Sigt mel, natron, bagepulver og salt i en skål.
Pisk smør og sukker med en mixer til let og luftigt. Tilsæt Peanut Butter og pisk igen. Tilsæt æg og vaniljeessens. Pisk igen grundigt.
Vend melblandingen i med en dejskraber og pak dejen i en frysepose. Stil på køl i 1 time.
Opvarm ovnen til 175 C. Rul dejen til kugler på ca. 3 cm. Pres hver kugle halvflad, evt. med en gaffel, hvor du først presser den ene vej og så den anden vej, så der kommer et krydset mønster. Kuglerne må ikke blive for flade.
Bag midt i ovnen i ca. 10-12 minutter. Tag pladen ud og lad dem blive på i 5 minutter før de flyttes til en bagerist. Opbevar i kagedåse.