Pastelfarvet med små påskedyr på mørk chokolade, indeholder ganache af Gold Toblerone.
Gul kylling er Gold chokolade med fyld af 50/50 nougat knas (pralin feuilletine) og mørk chokoladeganache.
Grønne æg med gule og pink farver: hvid chokolade med fyld af mørk Toblerone og knuste mandelæg.
Grønne æg med prikker indeholder lys chokolade med fyld af Dumle Fudge-ganache.
Happy Easter på mørk chokolade har fyld af mint-ganache.
Lilla æg med fyld af Yuzu ganache og knuste mandelæg.
Hvid kylling på mørk chokolade indeholder hvid ganache med mørke chokoladedrops.
Gule blomster på hvid chokolade indeholder passionsfrugtsganache og Malteserknas.
Hvide kaniner på mørk chokolade med fyld af Dumle Fudge-ganache og knuste chokolade æg.
Et par opskrifter:
Gold Toblerone ganache
140 g Toblerone, Gold eller variant
50 g piskefløde
10 g glukose sirup
10 g stuetemp. smør
Hak chokoladen fint. Varm fløde og sirup til kogepunktet. Hæld over chokoladen og lad stå i 2 minutter. Rør i midten til ganachen samler sig og bliver blank.
Mørk Toblerone ganache
140 g Toblerone mørk
70 g piskefløde
10 g glukose sirup
10 g stuetemp. smør
Passionsfrugt ganache
100 g hvid chokolade
25 ml piskefløde
25 ml. passionsfrugt pure
10 g glukosesirup
Hak chokoladen fint. Bring fløde, passionsfrugt og sirup til kogepunktet og hæld over chokoladen. Lad skålen stå i 2 min. Rør roligt i midten til massen bliver blank og alt er samlet. Køl til max 32 C og fyldt 2/3 i formen.