onsdag den 29. juni 2011

Cupcake pops



Den sidste nye dille inden for kageverden, er cake pops (små stykker kage på pind).
Jeg har lavet Oreo kager i min cupcake mold. Først rullede jeg "dejen" til kugler og lod dem køle godt i køleskabet.

Så blev de formet i cupcake mould'en (som ikke er så vanvittig effektiv!). På køl igen.

Herefter blev underdelen dyppet i mørk chokolade og det samme blev ca. 1 cm af pinden. Pinden blev så sat op i kagen og den anden ende fast i en flamingoplade. Ind på køl igen.

Til sidst blev toppen af cupcaken dyppet i lyserød chokolade fra Wilton (tilsat lidt rapsolie, for at gøre den mere flydende) og straks herefter dyppet i små farvet sukkerkugler. Herefter en sidste tur på køl.


Sådan - små søde cupcake pops...

1 kommentar:

  1. Hej Nanna.
    Mums, jeg skal vist ha prøvet den opskrift.
    Hvor er de bare fine med det lyserøde chokolade. De ville bare være helt perfekt til kaffegæster i min kolonihave :-))

    Mange sommerhilsner fra Anette

    SvarSlet