lørdag den 21. januar 2012
New York Skyline
For et stykke tid siden bagte jeg denne kage bl.a. for at afprøve min nye udstikker med NY Skyline.
Det er 3 banankagebunde med fyld af bærmousse og chokoladeflødecreme. Overtræk af chokoladefondant blandet med marcipan. Det var en rest, der lige lå klar til brug. En anden gang vil jeg nok vælge helt andre farver til denne skyline, men da jeg helst forsøger at bruge alle mine rester fra andre kager, blev det til disse farver denne gang.
Langs kanten sidder chokoladehjerter fra Bornholms Karamelkompagniet.
Kagen måler 17 x 17 cm og er 7 cm høj.
Jeg havde faktisk bagt 2 kager, der begge indeholder det samme. Den anden kage ligger nu i fryseren som et forsøg. Kagen er både lagt sammen, overtrukket og pyntet. Først stod den ca. en time i fryseren. Så pakkede jeg den ind i film 2 gange (for at forhindre smagsindtrængning)og så ned i en lille papkasse.
Det er meget spændende hvordan den smager, når den optøes en dag i fremtiden. Et brudepar havde deres topkage traditionelt gemt i fryseren i 1 år, og de sagde den smagte upåklageligt. Så længe skal min forsøgskage nu ikke ligger.
Bare 1-2 måneder.
Kagen skal tages op ca. 24 timer i forvejen, pakkes ud af indpakningen og stå i køleskabet indtil ca. 30 min før brug.
PS den nedfrosne kage har ikke chokoladehjerter langs kanten, det tror jeg ikke de kan tåle...