lørdag den 28. april 2012

Bobble cake

Ren øvelse er denne kage. Jeg havde købt nyt "legetøj" og til at øve mig, brugte jeg denne kage.
Det er en skildpaddekage fra DafiCake delt i 2 bunde og fyld af frisk hindbærmousse. Kagen smagte ikke af skildpadderne, men holdte sig frisk og lækker længe.
Kagen er overtrukket med chokoladefondant og måler Ø16 cm.
Det er ikke helt nemt med de bobler, men heldigvis blev det da nemmere efterhånden. Det er vigtigt, at man ruller fondanten meget tyndt ud, omhyggeligt fjerner al overflødig fondant incl. de mindste krummer - og lader den lufttørre i formen et stykke tid. Kunsten er så også at få det sat på kagen uden at det knækker!!! Men som sagt - øvelse gør mester (med tiden).

Den smukke blomst havde jeg også set hos DafiCake, der også har lavet en how-to. Jeg er vild med den blomst, Daliha og vil snart prøve den i andre farver.

Til sidst fik hele kagen en omgang Pearl-spray.



2 kommentarer:

  1. Den er super fin i al sin enkelhed - hvor har du købt de runde udstikkere? Dem ku jeg godt ha lyst til nemlig....
    venligst Marianne

    SvarSlet
  2. Hej Marianne
    Du kan købe den jeg har brugt ovenpå kagen her: http://www.deleukstetaartenshop.nl/uitstekers-overige-uitstekers-focal-point-circles-set2-p-4621.html

    Og den jeg har brugt langs kanten kan du købe her: http://dinkage.dk/udstikkere-9/andre-udstikkere-27/jem-bubble-frieze-side-scroll-2-dele-1114.html

    Ja, et rigtigt fint resultat :D

    SvarSlet