lørdag den 18. juli 2015

Jordbærkage til søde mennesker


Her til aften har jeg været til middag hos nogle søde mennesker i en spiseklub. De bor alle i samme bygning, i hver deres lejlighed. Fælles for dem er, at de alle har et handicap af den ene eller anden slags og i en eller anden grad.
Spisegruppen skal spredes for alle vinde, da bygningen de bor i skal renoveres og beboerne skal genhuses andre steder.

Jeg tænkte sådanne positive mennesker, der mødes flere gange om ugen, hvor de to kokke og initiativtagere bruger nærmest al deres tid på at handle og lave mad, og den ene sidder i kørestol og den anden er dårlig gående/stående, de skal da have en skøn sommerkage inden de skal flytte. Og så var de tilmed så søde at invitere mig til middag :)
Det var simpelthen så hyggeligt og sjovt. Skøn humor ...

Kagen bestod af 3 vaniljelagkagebunde og 2 lag fyld af jordbær/rabarbermousse. På det ene lag var hakket Islandsk chokolade.Kagen blev smurt op med 1:1 ganache af halvmørk chokolade og efterfølgende overtrukket med rød Satin Ice fondant tilsat Odense marcipan. Resten af pynten var ren fondant.De små sukkerperler er fra Dr. Oetker.
Vi var i alt 10 til middag og af kagen, der målte 25 cm og var 8 cm høj blev der kun spist lidt under halvdelen. Men vi havde jo også fået både forret og hovedret.


Kagen havde også en lille "stikling"... :)

Og den lille med et lag fyld indeni:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar