
Disse blåbærmuffins er simpelthen så nemme at lave og smager skønt. Du kan sagtens bytte blåbærrene ud med andre bær, f.eks. hindbær eller brombær.
Opskriften giver 12 stk.
150 g sukker
3 æg
150 g blødt smør
175 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
korn fra ½ polynesisk vaniljestang )eller 1 almindelig)
250 g skyllet og tørret friske blåbær (alternativt frosne bær)
Tænd ovnen på 200 grader.
Sæt papirsforme i metalmuffins-formen.
Mas vaniljekornene ud i lidt sukker, så kornene bliver fordelt. Hæld alle ingredienserne - på nær blåbær - i en skål og rør/pisk det sammen i et par minutter.
Vend forsigtigt bærrene i dejen og fordel i 12 muffinsforme.
Bag kagerne i ca. 20-25 minutter. Tag dem ud af formen og lad dem køle af på en bagerist.

Mine muffins skal sammen med nogle banan/chokolademuffins med til min søsters fødselsdagsbrunch, så papirsformene må derfor passe til hendes spisestel ;)

Opskriften har jeg fundet hos Spisestuen.