lørdag den 16. januar 2016

75 års fødselsdag



I dag bliver min mor 75 år. Hun er en skøn mor og super frisk.



Vi skal fejre det med denne kage efter maden. Kagen indeholder 3 lagkagebunde (1 chokolade og 2 vanilje) og har fyld af familiens yndlingssammensætning: Hindbærmousse og Tobleroneganache. I stedet for at overtrække med fondant eller marcipan, har jeg valgt kun at smøre kagen op med Svejtsisk Marengssmørcreme tilsat mørk (ca. 55%) mørk chokolade + lidt brun pastafarve.
Mønstret i opsmøríngen har jeg lavet med bagsiden af en teske: Varm skeen i lunt vand og lav cirkelbevægelser i forskellige retniner i cremen. Hvis cremen begynder at hænge fast skal skeen lige varmes lidt igen.



Til sidst blev kagen samlet og pyntet med blomster og glimmer. Alle blomsterne er udstukket i fondant og dustet med glimmer og sukkerperler.



Stort tillykke :D

Opskrift lagkagebunde
Opskrift hindbærmousse
Opskrift ganache
Opskrift Svejtsisk Marengssmørcreme

Ingen kommentarer:

Send en kommentar