søndag den 22. april 2018
Søndagskage - Stop madspild
Fra fødselsdagskagerne blev der lidt tilovers af fyldet, chokoladekagen og de 3 forskellige frostings/opsmøringscremer, og det skulle da ikke gå til spilde.
Kagen blev derfor lagt sammen med 3 bunde, hindbærmousse (tilsat friske hindbær) og lidt af Oreofyldet (tilsat ekstra Oreos). Først smurte jeg kagen op med den mørke kakaocreme for den var der mest af. Så satte jeg små dutter af de 2 andre cremer og smurte det ud. Langs kanten og på toppen kom der kugler af chokolade digistivekiks.
Kagen måler Ø16 cm og er 8 cm høj.
Opskrifter
Hindbærmousse
Svejtsisk Marengssmørcreme tilsat 175 g lys chokolade
Chokoladekage eller Black Magic kagen
Fyld
Kakaofrosting
Svejtsisk Marengssmørcreme tilsat 175 g hvid chokolade og 3 tsk vaniljeessens fra Dr. Oetker