søndag den 15. maj 2022

Hexagonformet chokolader med mønster


De mørke chokolader indeholder passionfrugtganache og bærganache. Pyntet med sommerfugle og noder.

De lyse (Gold chokolade) indeholder en karamel med tonka bønne og knas, og er pyntet med fine blomster.

De mørke chokolader med mønster af guld og bronze indeholder saltkaramel marcipan.

Chokolader fra Callebaut.

Magnetform fra Chocolate World (nr. CW1000L25)
Marcipan fra Odense Marcipan.
Transfersheets fra Kagerogsager.dk, Kagebutikken.dk og Pati-Versand.de

Karamel med tonka
100 g sukker
35 g lys eller mørk sirup
25 g glukosesirup
100 ml piskefløde
15 g smør
ca. 1/2 fint revet tonka bønne
3 spsk feuilletine

Kog sukker, fløde, sirup og glukosesirup op til 110-115 grader. Rør jævnligt undervejs. Når temperaturen er nået fjernes gryden fra varmen og smør tilsættes. Lad karamellen køle af til 32 C. Riv tonka helt fint og vend i karamellen sammen med feuilletine. Fordel karamellen i de støbte skaller.