søndag den 21. december 2014
Karamel trøffel - et farligt bekendtskab
Uha da da disse smager uforskammet godt....
Opskriften er fra Dr. Oetker og du kan se den herunder:
Karameltrøffel med Fudge Chunks
Ingredienser (18 - 22 stk.)
300 g lys chokolade
1 dåse kondenseret mælk (380-400 g)
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Karamelekstrakt
1 pose Dr. Oetker Fudge Chunks (85 g)
1 pose Dr. Oetker Mandelsplitter (50 g)
Evt. 1-2 tsk. espresso kaffe pulver
Hak chokoladen fint.
Kom den kondenserede mælk i gryden og bring den langsomt i kog under konstant omrøring. Kog et par minutter og tag gryden af varmen.
Kom karamelekstrakt i massen og rør derefter hakket chokolade, Fudge Chunks og mandelsplitter i. Kom massen i formen. Glat overfladen med en ske eller paletkniv. Stil trøflen i køleskabet i mindst 24 timer.
Skær trøflen i firkanter ca. 3x3 cm. Opbevares i køleskabet, i en lufttæt beholder.
Spis dem som de er eller vend dem i kakao.