Tærtebund
8 personer
200 g grovvalset økologiske havregryn
125 g peanutbutter - helst crunchy
110 g lys sirup (fra Dansukker)
Lidt smeltet smør til formen
Indstil ovnen til 200 C. Varm peanutbutter og sirup op i en lille kasserolle til en flydende masse. Hæld over havregrynene og bland det hele godt. Pres ud i formen, der er smurt let med smeltet smør.
Bages midt i ovnen i ca. 20 minutter til kanterne er let gylden. Lad tærtebunden køle helt af.
Chokoladeganache
120 g mørk chokolade
125 ml piskefløde
15 ml glukosesirup
Chokoladeganache
120 g mørk chokolade
125 ml piskefløde
15 ml glukosesirup
Smelt chokoladen over vandbad. Varm fløde og sirup op til kogepunktet og hæld halvdelen i chokoladen. Rør i midten til ganachen samler sig. Tilsæt så resten af fløden/siruppen. Fordel over tærtebunden og stil i køleskabet et par timer til ganachen har sat sig lidt.
PyntÅrstidens bær
Bellis blomster