Gyldne hjerter med fyld af Yankie Bar og chokoladedråber. Formen er fra Chocolate World (nr. 1913)
Skallerne
230 g mørk chokolade (Callebaut)
Guldglimmer fra Odense Marcipan
Puds formen med vat og pensl med guldglimmer. Bank overskydende ud af formen.
Temperer chokoladen og støb skallerne. Lad dem sætte sig.
Fyld
3 Yankie Bar
25 g piskefløde
Helt små chokoladedråber (fra Callebaut "Chocolate drops")
Skær barrene i små stykker og smelt i en lille gryde over svag varme med fløden. Rør ofte. Når chokoladen er helt smeltet, køles karamellen ned til max. 32 grader. Fyld hullerne knap 3/4 op og drys med chokoladedråbere. Pres let ned i karamellen. Lad fyldet sætte sig en times tid, evt. på køl. Luk skallerne og stil hjerterne på køl til næste dag.