søndag den 29. juli 2018

Små moussekager til kaffen



Jeg er stadig i gang med at afprøve nogle skønne forme fra SilikoMart. Denne model hedder Fingers. Den blev fyldt med jordbær/rabarbermousse og et stykke mandelbund (se fremgangsmåde her). Den færdige og frosne kage blev sprayet med Velvet chokoladespray (også fra SilikoMart) og blev herefter placeret på en skøn kiksebund med kakaonibs (med en stribe Nutella for at sidde fast). Stilles til optøning i køleskab i ca. 2 timer. Bør serveres lidt kølige.



Pynten er tørret spiselige rosenblade, store og små hvide chokoladekugler, der blev farvet med rød glimmerfarve fra Odense Marcipan og til sidst lidt sølvblade. De tre små røde kugler forrest er jordbær/rabarberkaviar.



Opskrifter
Jordbær/rabarbermousse
Mandelbund
Kiksebund med kakaonibs
Bærkaviar