søndag den 20. januar 2019
Jul i januar
December måned er tit tæt pakket af arrangementer, så derfor bliver der også holdt julefrokost i januar.
Jeg skulle levere en Ris ala Mande-kage til julefrokosten og fik lidt ingredienser til overs. Det nød vi godt af her i familien. Kagen blev tryllet om til 3 små dessertglas med kiksefyld blandet med ristet hakket mandler i bunden. Herpå et lille lag ris ala mande og en 3 cm frossen kirsebærbombe i midten. Det hele blev dækket med mere ris ala mande og pyntet med en 2 cm frossen kirsebærbombe, lidt ristet hakket mandler, sølvglimmer og et par blade fra en skovsyre.
Glassene stilles i køleskabet et par timer, til kirsebærbomberne er tøet op.
Glassene er fra Mette Blomsterberg og måler ca. 8 cm i diameter og er 5 cm høje.
Opskrift
Ris ala mande-kage