lørdag den 20. april 2019

Nutella påskeæg



Påskeæg der indeholder drømmekage, chokoladekage, hindbærmousse og Nutellaflødecreme. Opsmurt med Nutellacreme og overtrukket med lilla fondant og marcipan. Endvidere er chokoladebundene inde i kagen smurt med et tyndt lag Nutella. Dette æg er i udseende en kopi af et kæmpe påskeæg, min søn fik med til påskefrokost.
Se fremgangsmåde for opbygning her på et ældre blogindlæg.


Opskrifter
Drømmekage
Chokoladekage
Hindbærmousse
Nutellaflødecreme (se herunder)
Nutellacreme til opsmøring (de herunder)

Nutellaflødecreme
2 dl piskefløde
1 spk Nutella

Pisk fløden til let skum, tilsæt Nutella og vend stille og roligt sammen.

Nutellacreme
til opsmøring
100 g usaltet smør
100 g Nutella
100 g flormelis

Piskes i 5-7 minutter til det bliver let og luftigt. Opsmør kagen.