Et 2 års jubilæum skal fejres - med en lækker kage og foto fra kontraktens underskrivelse.
Kagen indeholder 3 lyse bunde med hakket mandler, hindbærmousse og Tobleronecreme, og er opsmurt med Nutellacreme. Langs siderne er der små guldfarvet chokoladeflager fra Callebaut.
Opskrifter
Lagkagebunde (se længere nede)
Lagkagebunde med nødder
3 bunde a 20 cm
4 æg
200 g sukker
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk bagepulver
180 g mel
100 g mandler eller andre nødder
Indstil ovnen på 175 C. Smør let formen og læg bagepapir i bunden.
Pisk æg og sukker helt lyst, det tager ca.5 minutter.
Hak nødderne til grove krummer. Bland mel, bagepulver og vaniljesukker og sigt det i æggene, når de er pisket. Vend det roligt sammen for at bevare luften i æggemassen.
Tilsæt det grove mandelmel og vend igen roligt sammen.
Fordel dejen i formen og bag først 10 minutter med ovnlugen let på klem. Luk ovnen helt og bag yderligere i ca. 20 minutter. Hold øje med overfladen at den ikke bliver for mørk.
Lad kagen køle helt af i formen og skær så langs kanten for at løsne den. Vend den ud og del i 3 bunde.