lørdag den 20. april 2019

Glimtende guldæg



Guldægget er opbygget af drømmekage og chokoladekage og har fyld af hindbærmousse og Nutellaflødecreme.



Inden det blev drysset med Callebaut chokoladekrymmel, der er farvet med guldstøv fra Odense Marcipan, blev det opsmurt med Nutellacreme.

Dette smukke påskeæg fik min søde veninde i god-bedring-gave :)

Opskrifter
Drømmekage
Chokoladekage
Hindbærmousse
Nutellaflødecreme (se herunder)
Nutellacreme til opsmøring (se herunder)

Nutellaflødecreme
2 dl piskefløde
1 spk Nutella

Pisk fløden til let skum, tilsæt Nutella og vend stille og roligt sammen.

Nutellacreme
til opsmøring
100 g usaltet smør
100 g Nutella
100 g flormelis

Piskes i 5-7 minutter til det bliver let og luftigt. Opsmør kagen.