Til Malthes dåb i dag skal gæsterne have denne kage, der består af drømmekagebunde, hindbærmousse og Tobleronecreme. Den midterste kagebund har masser af små chokoladestykker. Hele kagen er opsmurt med en frisk citroncreme.
Stort tillykke til Malthe Joe Petersen og hans familie.
Opskrifter
Drømmekagebunde, se herunder
Hindbærmousse
Tobleronecreme
SMBC med hvid chokolade og citronsmag
Drømmekagebund
(opskrift til 1 bund, str 38x28 cm)
3 æg
150 g sukker
1 tsk. vanilesukker
1 dl. kogende mælk
40 g smeltet smør (+ lidt til at smøre formen)
125 g mel
1 tsk. bagepulver
60 g chokoladedråber (Callebaut Chocolate chips, dark)
Indstil ovnen på 185 C, ikke varmluft.
Smør bageformen og læg et stykke bagepapir i bunden.
Æg, sukker og vaniljesukker piskes tykt og hvidt. Smør og mælk varmes til kogepunket og tilsættes lidt af gangen i æggene skiftevis med sigtet mel og bagepulver. Tilsæt til sidst chokolade.
Bages 6 min med ovnlågen på klem, herefter 7-8 minutter i helt lukket ovn.
Køl kagebunden i bageformen på en rist. Vend så bunden ud på risten og lad den køle helt af, inden den pakkes tæt ind til brug.
Kagebunden med små chokolade chips. |