Til den skønne Sabine og hendes mand Christian på deres store dag.
Fire bryllupskager (og en lille til 1 års bryllupsdagen) med vaniljebunde, hyldeblomst/limemousse og chokoladecreme (ganache) af lys chokolade. Kagerne er smurt op med en let citroncreme og pyntet med friske blomster.
Opskrifter
Bunde
Chokoladecreme
Citroncreme med hvid chokolade
Hyldeblomst/limemousse
til en kage på 22 cm
4 blade husblas
3 dl koncentreret hyldeblomstsaft
2 spsk limesaft
fint revet skal af 2 limefrugter
2 dl cremefraiche 18%
3 dl piskefløde
Læg husblas i blød i koldt vand i 10 minutter.
Varm hyldeblomst- og limesaft op til 60 grader. Tag fra varmen og opløs husblas heri.
Lad saften køle af til ca. 35 C og rør så cremefraiche i. Pisk fløden til blød skum og vend forsigtigt det hele sammen. Stil moussen i køleskab i ca. 45-60 minutter til moussen næsten har sat sig, men stadig er en anelse flydende. Fordel over en kagebund og stil på køl til moussen har sat sig helt og næste bund kan lægges på. Lad kagen stå natten over i køleskab.
Hver kage måler 22 cm og er 8 cm høj