Sølvbrudeparret bliver fejret med bl.a. denne kage i dag. Et bidrag fra en af gæsterne, der har valgt sin egen yndlingskombination i forhold til indholdet.
Kagen indeholder vaniljebunde med fyld af hindbærmousse og Tobleronecreme. Opsmøring er Swiss Meringe Buttercream og pynten er "drip" af mørk chokolade og marcipan bogstaver.
Stort tillykke med dagen💘
Opskrifter
Vaniljekage
Hindbærmousse
Tobleronecreme
SMBC med lys og mørk
Chokoladedrip
50 g mørk chokolade
50 g piskefløde
Stil et tomt glas i køleskabet i 30 minutter til at teste konsistensen på.
Lun fløde og chokolade i en skål over vandbad. Når chokoladen er smeltet tages skålen af varmen og der røres til massen er skinnende og blank. Test på det kolde glas om chokoladen løber stille og roligt ned af glasset. Hvis det løber for hurtigt er chokoladen for varm.
Kagen måler 20 cm og er ca. 10 cm høj.