fredag den 6. maj 2022

Lille kage med masser af indhold


Kagen indeholder 4 vaniljekagebunde og har fyld af en frisk bærmousse med masser af blandet rødebær.
I chokoladelagene finde både en kanubicreme og Tobleronecreme.
Kagen måler 18 cm og er 12 cm høj.


Kagen er smurt op med citroncreme og pyntet med krymmel og chokoladekugler og drip af mælkechokolade.

Opskrifter


Kanubicreme
1 lag i 25 cm kage
5 dl piskefløde
150 g mørk chokolade
75 g blød nougat

Smelt chokolade og nougat over vandbad. Varm fløden op til kogepunktet og hæld over chokoladen af 3 omgange. Sørg for at alt er rørt sammen inden næste tilsætning af varm fløde.
Dæk overfladen med husholdningsfilm og stil på køl til næste dag, hvor cremen forsigtigt piskes op og fyldes i kagen.


Chokolade Drip
(Hvis mørk drip, skal det være 50/50 af fløde/chokolade)
1/2 dl mælkechokolade, fint hakket
30 ml piskefløde

Stil et tomt højt glas i køleskabet i 30 før.
Varm fløden op til kogepunktet og hæld over chokoladen i en skål. Lad det stå et øjeblik. Rør i midten af skålen til chokoladen samler sig og bliver blank og skinnende. Stil til side til den kan løbe ned af det kolde glas i en tilpas længde.