Disse chokolader er fremstillet af lys chokolade og kuplerne er farvet med perlemorsfarver inden chokoladen blev støbt. Formen er fra ChocolateWorld nr. 1217.
De har fyld af kokos og passionsfrugt ganache.
Kokosganache
3 "Yankie" Bar med kokossmag
25 g piskefløde
Helt små chokoladedråber
Skær barrene i små stykker og smelt i en lille gryde over svag varme med fløden. Rør ofte. Når chokoladen er helt smeltet, køles karamellen ned til max. 32 grader. Fyld hullerne knap 3/4 op og drys med chokoladedråber. Pres let ned i ganachen. Lad fyldet sætte sig en times tid, evt. på køl. Luk skallerne og stil hjerterne på køl til næste dag.
Passionsfrugt ganache
100 g hvid chokolade
25 ml piskefløde
25 ml. passionsfrugt pure
10 g glukosesirup
Hak chokoladen fint. Bring fløde, passionsfrugt og sirup til kogepunktet og hæld over chokoladen. Lad skålen stå i 2 min. Rør roligt i midten til massen bliver blank og alt er samlet. Køl til max 32 C og fyldt 2/3 i formen. Drys med chokoladedråber. Pres let ned i ganachen. Luk skallerne når ganachen har sat sig og opbevar på køl.