Kagen indeholder 3 bløde vaniljebunde og har fyld af chokoladecreme tilberedt med Toblerone og drysset med små chokoladedråber og chokoladeknas. Det andet lag har fyld af en mousse med blandet røde bær. Hele kagen er smurt op med lys chokoladecreme.
Kant og bånd er overtræksmarcipan.
Denne kage måler 25 cm og er 7 cm høj.
Opskrifter
Vaniljebunde
Bærmousse
Chokoladecreme med Toblerone
Creme tilsat 175 g lys chokolade
Der blev brugt ca. 400 g friske hindbær, delt i halve
Overtræksmarcipan
300 g marcipan
150 g flormelis + til udrulning
40 g glukosesirup
Ælt marcipan og flormelis på en rørmaskine. Tilsæt sirup og ælt alt sammen (til sidst i hånden). Opbevar indpakket ved stuetemperatur til brug. Udrulles i flormelis. Kanten skæres ca. 1 cm højere end kagen, hvis der ønskes bølget kant.